Говори обвинената лекарка затрафик на бежанци. Ирена Персенска, която е

...
Говори обвинената лекарка затрафик на бежанци. Ирена Персенска, която е
Коментари Харесай

Обвинената лекарка за трафик на мигранти: Изобщо не участвам в никакви канали

Говори упрекнатата лекарка за трафик на бежанци . Ирена Персенска, която е бременна в седмия месец, разгласи, че не е возила незаконни мигранти, заяви Нова.

Отрече и да е карала под въздействието на опиати. Часове след ареста и обвиняванията за трафик на мигранти, бременната лекарка от Пловдив отхвърли да е взела участие в незаконен транспорт на сирийци. Ирена Персенска не пожела да застане пред камера и изиска гласът ѝ да бъде изменен.

„ Не мога да се съглася, че вземам участие в трафик на хора.Изобщо не вземам участие в никакви канали,дори нямам концепция защо става въпрос. Изказването на министъра за опиати – няма такива неща. Днес непринудено сама съм отишла в лабораторията и съм дала кръв, с цел да потвърдя и покажа ”, разяснява Персенска.

Тя е една оттримата упрекнати по случая. Задържани остават приятелят ѝ,военнослужещ в авиацията и 25-годишен служащ в цех.Персенска сподели, че е пътувала до Хасково, само че когато я спрели служителите на реда, в колата ѝ не е имало сирийци. „ Моят другар е боен. В неговата кола не е имало такива хора. Не знам по какъв начин е скалъпено. Аз даже не съм ходила до границата ”, сподели още лекарката.

От Министерство на вътрешните работи потвърдиха, че посоченият за сателит на дамата в колата с мигрантите – 25-годишният Георги Божиков, фактически е бил разгласен заиздирванев понеделник в Районното ръководство на село Труд три дни след ареста му.

Разследването по случаяпродължава и се разпитват четиримата сирийци,открити в колата на лекарката, споделиха от прокуратурата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР