Говорейки пред Politics Hub със Софи Ридж, лорд Лансли каза,

...
Говорейки пред Politics Hub със Софи Ридж, лорд Лансли каза,
Коментари Харесай

Риши Сунак каза да бъде „безмилостен“ и да обмисли уволнението на Джеръми Хънт като канцлер

Говорейки пред Politics Hub със Софи Ридж, лорд Лансли сподели, че той и господин Хънт „ постоянно са били положителни другари “, само че добави: „ Доста е мъчно е да се показва смяна без смяна. Нека просто го кажем по този начин. “

Попитан дали би преместил господин Хънт, в случай че беше на мястото на министър-председателя, лорд Лансли сподели: „ Това е толкоз незаслужено. Джереми Хънт беше моят правоприемник в опазването на здравето и постоянно сме били положителни другари. "

Сунак се нахъсва против някогашния народен представител Дорис.

Софи Ридж се намеси: „ Това обаче е брутална бизнес политика. Приятелствата не се броят за нищо. "

Лорд Лансли отговори: „ Знам, че е по този начин, и дано не приказвам персонално, само че дано просто кажем от позиция на Риши, колкото повече той показва, че е трансформирал държавното управление, по този начин да се каже, личния му имидж и това, което счита за належащо за идващия парламент, толкоз по-добър е той.

" Така че, в случай че е належащо, бъдете безмилостни, тъй като какво има да губи в този момент? "

Най-новото в политиката: Стармър упрекнат, че „ избяга “ от рецесията в Газа в PMQs – най-новото в политиката

Той добави: „ Винаги има тази опция да поддържате връзка за това кой сте, само че също по този начин да демонстрирате, че се променяте консервативната партия. Така че е много мъчно да се показва смяна без смяна. Така че дано просто го кажем по този начин. "

Щракнете, с цел да се абонирате за Sky News Daily, където и да получавате вашите подкасти

Г-н Сунак, който означи първата си годишнина като министър-председател по-рано тази седмица, се стреми да внуши на обществеността, че той е претендентът за смяна, макар че партията му е в държавното управление през последните 13 години.

В речта си на конференцията на Торите в Манчестър по-рано този месец господин Сунак възрази против „ 30 години политическа система, която предизвиква лесното решение, а не вярното – 30 години персонални ползи, които пречат на смяната “.

Много се чака господин Сунак да извърши преустрояване скоро и името на господин Хънт се появи като министър в кабинета, който може да бъде изместен.

Прочетете още:

Сунак беше заставен да поддържа прекратяването на огъня сред Израел и Хамас

Г-н Хънт беше назначен за канцлер след последствията от пагубния минибюджет на Лиз Тръс, който докара до срив на паунда и изплаши пазарите.

Г-н Хънт се смяташе за чифт постоянни ръце за усмиряване на нервите след разтърсванията, породени от премиерството на госпожа Тръс.

Въпреки това, имаше известия, че господин Хънт може да се отдръпна на идващите избори, като висши консерватори споделиха на Observer, че канцлерът е наясно, че може да страда от „ Майкъл Portillo " миг - отпратка към някогашния почитан реакционер, който загуби безвредното си място на общите избори през 1997 година

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР