Говорейки помежду си, жените често се оплакват, че мъжете, с

...
Говорейки помежду си, жените често се оплакват, че мъжете, с
Коментари Харесай

Само за мъже: 6 трика за по-дълъг секс

Говорейки между тях, дамите постоянно се оплакват, че мъжете, с които вършат секс, свършват доста бързо. Доказано е, че междинната дълготрайност на половия акт е към 10 минути – време, което не всеки път е задоволително, с цел да може двамата да си доставят взаимно наслаждение. Според някои проучвания, по-голям % от мъжете доближават оргазъм сред 2 и 5 минути от началото на секса. Има редица фактори, които оказват отрицателно въздействие на представянето ви в леглото. Някои комплекси, физическото положение, използването на алкохол или опиати, стресът от първия път, могат да намалят либидото ви. Ако имате относително нова връзка и към момента се напасвате с колегата, е обикновено първоначално да не изпитвате задоволство от секса на 100%. Но когато излизате с някоя жена от месеци и имате терзания, че свършвате доста бързо, ето няколко съвета, които ще са ви от изгода:

1. Мастурбиране
Предварителната подготовка може да ви помогне, само че и да ви изиграе неприятна смешка. Еякулация единствено няколко часа преди секс може да усили възможностите ви за нескончаем полов акт. По този метод няма да сте толкоз напрегнати и може да стигнете до оргазъм дружно с половинката.

2. Втори полов акт
Ако си легнете с приятелката, само че свършите бързо, не се тормозете. Отпочинете си малко и пробвайте повторно след към 10-15 минути. При доста мъже вторият път е много по-продължителен и трогателен за дамата спрямо първия.

3. Експериментирайте
Няма по какъв начин да го вършиме всякога в една и съща поза и да желаете да получите оргазъм. Ако виждате, че дамата не е очарована, експериментирайте. Сменете мястото. Понякога новите неща възбуждат повече и двамата. По този метод ще вършиме по-продължителен секс и ще внесете многообразие във връзката.

4. Притискане основата на пениса
По този метод може да задържите за малко еякулацията. Самото прилепяне стопира кръвооттока към тази част на тялото и удължава продължителността на секса.

5. Прекъсване по време на секс
Това оказва помощ и на двамата. Когато усетите, че дамата е достигнала до висшия миг, извадете пениса и го вкарайте по-късно. По този метод ще я възбудите още повече и ще удължите взаимната приятност.

6. Използването на лекарства
Ако постоянно ви се случва да свършвате бързо, може да се консултирате със експерт, който да ви изпише специфични медикаменти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР