Готвим мирна демонстрация утре. Ще излезем с тежки машини по

...
Готвим мирна демонстрация утре. Ще излезем с тежки машини по
Коментари Харесай

Инж. Мирослав Мазнев: Строителният сектор трябва да бъде оставен да работи

Готвим мирна проява на следващия ден. Ще излезем с тежки машини по " Цариградско шосе ", няма да влизаме в града, ще спрем на 11 км до летище София, единствено с цел да покажем държание, че ни има. Това сподели в студиото на " Още от деня " изпълнителният шеф на Камарата на строителите в България инж. Мирослав Мазнев.

Инж. Мирослав Мазнев - изп. шеф на Камарата на строителите в България: Заявяваме от много време по друг метод с заявления, че този бранш би трябвало да бъде оставен да работи, политическата игра не е нашата цел.
На въпрос какви са политическите ползи в бранша на строителството и кой има интерес да нападна бранша Мазнев отговори:
Инж. Мирослав Мазнев - изп. шеф на Камарата на строителите в България: Политическата игра не е нашата сцена и нашето виждане е там, където свършва политиката и стартира реализацията на нашите планове и реализацията на икономическите претенции на страната, да върви. В тези наши визии се намесват хора, на първо място с публично въздействие, упражняваха се и някои медии, упражняват се и някои експерти върху наш тил, с цел да изградят някакъв имидж.
Той добави, че от бранша си имат две тези, с които си изясняват офанзивата против тях - някой на гърба на сходна огромна конструкция желае да построи политически имидж по нов метод и второ - тъй като България е една от дребното някогашни социалистически страни, в които строителния бранш се резервира в български ръце.
Инж. Мирослав Мазнев - изп. шеф на Камарата на строителите в България: В момента стартира последната фаза на усвояването на средства и са планувани 12-13 милиарда евро и като кажете тези строители са бандити и крадци, оставям на всеки да реши кой ще пристигна...
Имаме проблеми в нашия отрасъл, призна той.
Инж. Мирослав Мазнев - изп. шеф на Камарата на строителите в България: Не инцидентно организирахме срещи с държавната администрация, с политическите партии, с парламентарните групи и приказваме в тази тенденция - би трябвало да усъвършенстваме законовата база, която стои в основата, върху която изпълняваме нашите действия. Имаме много проблеми и тези проблеми пречат на нашата работа.
По мотив обвиняванията за некачествено строителство инж. Мазнев съобщи, че няма обща отговорност, има самостоятелна.

Този, който е сбъркал, да понесе своята отговорност, бе безапелационен той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР