Готови сме със списъците с министри. Ако никой обаче не

...
Готови сме със списъците с министри. Ако никой обаче не
Коментари Харесай

Десислава Атанасова, ГЕРБ: Ще предложим правителство с първия мандат, списък с министри

Готови сме със описите с министри. Ако никой обаче не ни поддържа, става безпредметно и ще върнем първия мандат несбъднат. Мисля, че в вероятно съдружно държавно управление, ние и „ Демократична България “ сме от едно европейско семейство и няма нищо по-логично да създадем дружно кабинет. За мен нелогичното е „ Демократична България “ да поддържа кабинет, в който взе участие Българска социалистическа партия и това към този момент се случи. Да не забравяме, че Христо Иванов персонално гласоподава за госпожа Нинова вицепремиер, сподели още тя по bTV.

 

В този смисъл, в случай че ми задавате оня въпрос за триъгълниците, обръчите и кръговете, в ГЕРБ такива няма. Аз мога да бъда избрана за крило на Христо Иванов да вземем за пример в ГЕРБ, тъй като персонално аз съм го избирала за министър в държавно управление на ГЕРБ. Нещо, което не съм правила нито за някой от Движение за права и свободи, нито за някой от Българска социалистическа партия. В този смисъл считам, че е доста разумно две партии от едно и също европейско семейство да си партнират и тук в България, добави Атанасова.

 

Шефката на парламентарната група атакува за следващ път  атакува " Продължаваме промяната " за Българската банка за развиване и " Джемкорп ".

 

 

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР