Готови сме да получим първият мандат и ще предложим състав

...
Готови сме да получим първият мандат и ще предложим състав
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Нелогично е ДБ да подкрепя кабинет, в който участва БСП, а това вече се случи

Готови сме да получим първият мандат и ще предложим състав на държавно управление, сподели в ефира на bTV ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. Тя добави, че ще се търси обединяване към управническата стратегия на партията, която през вчерашния ден била изпратени до останалите политически сили в Народното събрание.
 
Ако няма държавно управление с първия мандат, то с втория ще е напълно мъчно. На България й е нужно постоянно държавно управление и ние сме подготвени на всевъзможни разновидности, означи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС. " Вероятно ще предложим контактни групи на другите партии по другите секторни политики ", сподели още Атанасова. Тя сподели още, че се надява водачите на останалите партии да се подпишат по предлаганата от ГЕРБ стратегия.

Атанасова акцентира, че в дните след приемане на мандата ще бъде показан лист с претендентите за министри, без значение дали ще се стигне до внасяне на държавното управление за утвърждение в Народното събрание. " Ние с Демократична България сме от едно европейско семейство и няма нищо по-логично да създадем кабинет дружно. Нелогичното е Демократична България да поддържа кабинет, в който взе участие Българска социалистическа партия, а това към този момент се случи ", сподели още тя. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР