Готови ли сте да влезете в леглото… в главата на

...
Готови ли сте да влезете в леглото… в главата на
Коментари Харесай

"В леглото с мъжа ти: Бележки на любовницата" от Ника Набокова

Готови ли сте да влезете в леглото… в главата на любовницата?

Думата държанка нормално извиква във въображението дългокрака русалка с обилна гръд, сладострастна, пресметлива и съдбовна. Ника Набокова разрушава този мит! Самата тя е била „ другата жена “ и от позиция на опита си, както и на база на психическите проучвания в сферата, ни дава всички отговори – непосредствено и без завоалиране.

Всички обстановки, през които минава такава връзка - любовта, ревността, тайните срещи, лъжите, търсенето на вярното решение, обещанията, самообвиненията и моментите, в които съмненията са повече от решенията. Авторката дава предписания за превъзмогването им, само че и за откриването и преодоляването на същинските аргументи една жена да изпадне в тях.

Тази истина няма да ви бъде казана в лъскави списания и в известни излъчвания. Ясно дефинирани, ефикасни и персонално тествани способи, със задълбочени знания за човешката душeвност и взаимоотношения - Ника ще ви изведе от зоната ви на комфорт. Бъдете подготвени!
Ника Набокова е създател на пет книги, извънредно известен блогър и сполучлива бизнес дама. С нейна помощ доста дами са се справили с сложни житейски обстановки. Книгите й са преведени на шест езика и са продадени в милиони екземпляра.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР