Гостите в епизод 30 на подкаста на БНР Начален удар“

...
Гостите в епизод 30 на подкаста на БНР Начален удар“
Коментари Харесай

Антъни Иванов и Дария Радулова за пресечната точка на плуването с тениса



Гостите в епизод 30 на подкаста на БНР „ Начален удар “ учат дружно в Съединените щати в университета Вирджиния Тех. Те са един от най-известните спортисти на България – плувецът Антъни Иванов и тенисистката Дария Радулова, която беше шампионка на страната за дами и стигна полуфинал на „ Ориндж Боул “ при 14-годишните.

„ Аз бях доста благополучен от купата на Рафаел Надал на Australian Open. Той постоянно ми е бил любим, само че не чаках на твърди кортове да се показа толкоз добре. Липсата на Джокович сигурно също оказа помощ. Всички към мен не бяха за Надал, в това число и Дария. Станах в 3 и половина часа през нощта, с цел да виждам финала. Малко бяхме разоравани от (отпадането на) Гришо първоначално, само че има и други шампионати “, разяснява четвъртокурсникът Антъни Иванов пред Радина Жекова и Любомир Тодоров.

„ Никога не съм възнамерявала или предполагала, че ще изучавам в Съединените щати и ще играя тенис там. Но по този начин се развиха нещата, че в един миг взех решение, че това е най-хубавият метод да продължа кариерата си. Така се озовах тук, по този начин се срещнах и с Антъни. Официално се видяхме за първи път в столовата, преди този момент си бяхме писали в обществените мрежи. От този миг сме неразделни, като се изключи часовете, в които упражняваме. Разбираме се добре и си оказваме помощ доста “, описа студентката в първи курс Дария Радулова.

 Радулова в игра за тима на университета.

Иванов мечтае да взе участие в още две олимпиади, Радулова също постоянно е желала да играе в олимпийски тенис шампионат. Звездата в плуването призна и че мечтае да сътвори семейство с Дария.

От епизода ще разберете още:

✔️ Как са Дария в плуването и Антъни на корта?

✔️ Защо Дария избра Джорджия Тех?

✔️ Как старозагорката е претърпяла травмата си?

✔️ Какво пожела Радулова на Росица Денчева?

✔️ Как се показва тя в тима на университета?

✔️ Какво харесва Антъни в програмата на Джорджия Тех?
✔️ Бяха ли чували един за различен преди да се срещнат?
 Антъни Иванов по време на олимпийските игри в Токио.

Всички издания на " Начален удар " можете да слушате в:

Apple Podcast през iTunes
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР