Горски инспектор върна 36 000 лева, които са били преведени

...
Горски инспектор върна 36 000 лева, които са били преведени
Коментари Харесай

Горски инспектор върна 36 000 лева, преведени погрешка в сметката му

Горски контрольор върна 36 000 лв., които са били преведени простъпка в сметката му.

Преди няколко дни Юсеин Шакиров от Сливен схванал за получените спомагателни пари в сметката си след SMS от банката, до момента в който бил на акция в гората.

Вкъщи той ревизирал банковата си сметка, в която трябвало да има единствено 700 лв..

„ Съпругата ми отвори да види какви са тези пари и от кое място идват и вижда имената на някаква жена. Тя превежда на някакъв мъж, който е със същата фамилия, обаче не знам по какъв метод са ги превели на моята сметка ”, изясни горският контрольор пред bTV.

Той не изключва парите да са рушвет поради работата му, затова решава да ги върне в първия вероятен миг - след почивните дни. 

От банката изясняват, че става дума за неверен трансфер, само че не могат да обяснят по какъв начин тъкмо е станало това и показват, че е трябвало да виждат грешката.

По-късно в публично мнение от банката изясняват, че нямат виновност в нареждането на превода и парите простъпка са отишли при горския. Той обаче въпреки всичко подозира, че може да става дума за провокация поради работата му. 

" По един подобен метод да ми преведат някакви пари, аз да си замълча, да почна да разходвам от тях и в един миг да ме оцапат ", разяснява Шакиров.

Колегите му също не изключват сходен сюжет.

От банката благодариха на горския за съдействието и дават обещание парите да бъдат върнати на притежателя. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР