Горим калории с лимонено кафеНеобичайната комбинация ускорява обмяната на веществатаПийте

...
Горим калории с лимонено кафеНеобичайната комбинация ускорява обмяната на веществатаПийте
Коментари Харесай

Горим калории с лимонено кафе


Горим калории с лимонено кафе

Необичайната композиция форсира обмяната на веществата

Пийте до четири чашки дневно, наложително след хранене

Кафето ободрява и ни дава мощен заряд от сила за целия ден. Ако не прекаляваме с него,
то оказва помощ да защитим организма от заболяването на Алцхаймер и деменция,
намалява риска от поява на диабет вид 2 и цироза на черния дроб, покачва либидото.

Последни проучвания демонстрират, че то може да е мощен асистент и в отслабването, изключително в случай че към него вместо мляко или сметана се постави необикновена добавка – сок от лимон.

Лимоненото кафе е новото средство за битка с непотребните килограми, по тази причина не му се мръщете, а свикнете с тръпчивия му усет.

Ако към момента сте на мнение, че двата продукта са изцяло несъвместими, то вижте причините на някои диетолози какви изгоди има напитката за организма и за какво да я пиете всеки ден. Витамин С, съдържащ се в лимона, оказва помощ за подсилване на имунната система и по-бързо справяне с заболяванията. Тялото се прочиства бързо от боклуци и отрови с помощта на диуретичния резултат. Ускорява се възобновяване на клетките и тъканите. Повишава се еластичността на кръвоносните съдове. Благодарение на огромното количество антиоксиданти положението на кожата се усъвършенства. Метаболизмът се форсира, което значи, че се пробужда мощен резултат на изгаряне на мазнини.

Не се увличайте по кафето с лимон. Заедно двата продукта могат да бъдат също толкоз нездравословни, колкото и поотделно. Такава напитка може интензивно да увеличи кръвното налягане, да аргументи киселини, да предизвика раздразнителност, тревога и бодърствуване. Освен това несъразмерното кафе с лимон може да повреди зъбния гланц и да аргументи кариес. Сред главните противопоказания за използването му са: стомашни болести, хипертония, аритмия, податливост към алергични реакции, бременност и кърмене. Ако нямате сходни положения, пробвайте да пиете не повече от четири чаши дневно, наложително след хранене. Лимонът оказва помощ за смилането на храната и облекчава неприятното чувство за тежест в стомаха.

Кафето с лимон може да се пие топло или студено – зависи от вашите желания. За да го приготвите, експерти поучават да употребявате мощно еспресо или американо, към което да добавите комат лимон, сока от него или настъргана кора. Една чаша такава напитка съдържа не повече от 4 килокалории.

Можете да добавите щипка канела, карамфил или индийско орехче. Те ще придадат на кафето забавни вкусови нотки, а също по този начин ще имат удобен резултат върху здравето: освежават дъха, усъвършенстват чревната пъргавина, подтикват мозъчната активност и възстановяват равнищата на кръвната захар.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР