Горещите теми за рибай-стековете, пълнотата на плажовете и чистотата на

...
Горещите теми за рибай-стековете, пълнотата на плажовете и чистотата на
Коментари Харесай

Рибай-цени, плажове и другото от морето на +40 градуса

Горещите тематики за рибай-стековете, пълнотата на плажовете и чистотата на водата са най-хот през днешния ден, когато на южното ни Черноморие е над 40 градуса - до 43. Направихме си труда да го обиколим и ето какво видяхме.

Първо за рибая. В най-модното заведение за хранене на цялото ни море - Джанъм на марината в Созопол, той е 94,80 лева - една междинна европейска цена и два пъти по-евтин, в сравнение с в някои софийски заведения за хранене за месо. В паметното село Лозенец, наричано на подбив още Луксозенец, е 49 лева в хитовия Етаж на Парк Пойнт в центъра сред плажовете и е 36 лева в по-народното Пиато на площада, където е цялостно през целия ден.

 width=

Ако вашият - надалеч по-летен - стандарт е мохитото, да си знаете: колкото в София е - от 13 до 15 лева, може да се откри и за 10-11 лева на по-непретенциозни места.

Водата НЕ Е МНОГО ЧИСТА, общо взето. Как е съответно плаж по плаж?

По нашите наблюдения на обичания ни плаж Алепу е най-прозрачна, малко по-зле е на другия ни любимец Аркутино, само че там е и обяснимо поради близкото устие на реката Ропотамо. Това са двата най-ненаселени плажа въобще по южното Черноморие и единствените огромни незастроени.

Алепу, наричано още Шофьорски плаж, известно и от песента Оставаме из кино лентата Оркестър без име, е и оценено: колите и караваните, спрели около него демонстрират доста чешко наличие, с изключение на софийското, бургаското и варненското, малко полско и даже тук-таме западноевропейско: добра популярност, която още един път изяснява за какво беше значимо да няма хотел-подпорна стена, в който съучастник е семейството на шефа на парламентарната правна комисия от Политическа партия Стою Стоев.

 width=

На Аркутино колите са най-вече софийски и бургаски, в работните дни големият плаж е съвсем напълно празен, към този момент проличава начеването на 30-години забавилия се комплекс Знаме на мира, несъмнено под модерно име, само че той скоро няма да бъде завършен и въобще не пречи на хората. Повечето от тях се тълпят край дребното заведения в сянката на комплекса, 3/4 от плажа на юг са изцяло свободни и празни.

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР