Гореща новина от прокуратурата.Софийската апелативна прокуратура отмени постановлението на Софийската

...
Гореща новина от прокуратурата.Софийската апелативна прокуратура отмени постановлението на Софийската
Коментари Харесай

Прокуратурата пак ще нищи случая със снимките на кюлчета и пачки

Гореща вест от прокуратурата.

Софийската апелативна прокуратура анулира постановлението на Софийската градска прокуратура за преустановяване на досъдебното произвеждане, известно в общественото пространство като делото за фотосите на " кюлчета и пачките в чекмеджето ".

Апелативната прокуратура е направила служебна инспекция във връзка с постановлението, с което е прекъснато досъдебното произвеждане, оповестиха от държавното обвиняване.

Проверката е установила, че наказателното произвеждане е прекъснато без да са изчерпани всички доказателствени източници, което е довело до неизясняване на част въпросите, свързани с проблема със фотосите на чекмеджето на някогашния министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов, написа

Две следствия и вести за " фотосите на кюлчета ", даде обещание Гешев

Припомняме, че през юли 2020 година в медиите бяха публикувани снимки и видеозапис от спалнята на Борисов, тълкувани като доказателство за корупция, само че 5 месеца по-късно механически експертизи показаха, че те са манипулирани.

Досъдебното произвеждане е върнато на Софийската градска прокуратура с съответни инструкции за попълване на съвкупността от доказателства.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР