Горещ слух долетя от Италия. Григор Димитров сваля гаджето на

...
Горещ слух долетя от Италия. Григор Димитров сваля гаджето на
Коментари Харесай

Гришо сваля гадже на топ футболист!

Горещ слух долетя от Италия. Григор Димитров смъква гаджето на футболиста на „ Ювентус “ Пауло Дибала - изкусителната аржентинка Ориана Сабатини , гласи мълва, която се популяризира на Ботуша.

Най-добрият ни тенисист следва моделката и актриса в обществените мрежи, като не пропуща да хареса нейна фотография, а най-силно се вълнува от фрагментите, на които Ориана е разголена и провокативна. Между двамата има сериозна задявка, безапелационни са на Апенинския остров и от близко наблюдават по какъв начин ще се развият връзките сред тях.

Публично те не си пишат, а връзката им е единствено в лайкове, само че интригата към този момент е завъртяна. Гришо постоянно е свързван с не една и две хубавици, само че сега се води привързан. По време на присъединяване на Димитров на шампионата във Виена предходната година стана ясни коя е дамата, завладяла сърцето на тенисиста ни. Това е красивата рускиня Лолита Османова.

Дъщерята на съветски олигарх от енергийния бизнес стискаше палци на Григор oт неговата ложа. Любовта им бе доказана по време на сантименталната им почивка в фамозния алпийски курорт Анеси . Именно от там двамата пуснаха първата си обща фотография от Моста на влюбените.

Въпреки че имат връзки, най-хубавият ни тенисист не пропуща да хвърли око и на непознатите хубавици.

Няма информация Сабатини да е отвърнала на неговия интерес, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР