Гордея се, че обновихме образователната среда в район “Връбница”. Ремонтирахме

...
Гордея се, че обновихме образователната среда в район “Връбница”. Ремонтирахме
Коментари Харесай

Младен Младенов - кандидат за кмет на район “Връбница” от ГЕРБ: Гордея се, че обновихме образователната среда в района

Гордея се, че обновихме просветителната среда в регион “Връбница”. Ремонтирахме старите детски градини и изградихме две нови. Това е едно от главните неща, с които можем да се похвалим. Надявам се, че с новата детска градина в кв. “Обеля”1 ще покрием потребностите в региона. Това съобщи в студиото на Izbori.bg Младен Младенов - претендент за кмет на регион “Връбница” от Политическа партия ГЕРБ.

“Въпреки, че взехме решение много проблеми, имаме и несвършени неща. Предстои ни ремонт на "Ломско шосе ". Продължаваме да ремонтираме и вътрешнокварталните улици – това ще е нещо, на което ще обърнем повече внимание в идващия мандат”, сподели още Младенов.

“Вървим с бързи темпове по построяването и на канализация. В момента се построява канализация и се асфалтира улица в кв. “Модерно предградие”, добави претендентът на ГЕРБ.

"Унищожихме 2-3 гета в региона. По време на ремонтните действия по канализацията в кв. "Модерно предградие " разрушихме всички катуни по пътя. След разрушаването на противозаконните постройки се чисти и се построяват паркове, тъй че да не се завръщат ", разкри Младен Младенов.

“Сигурността в региона е добра, все пак има обири и незаконни мигранти в кв. “Модерно предградие”. По този въпрос се построяват камери, които да наблюдават обстановката. Битовите обири не са най-големият проблем на регион “Връбница”, а нерегламентираните сметища. Налага се да чистим тези сметища, а този запас можеше да се употребява по други наболели проблеми ", разяснява претендентът на ГЕРБ за кмет на регион “Връбница”.

"Има построени обществени жилища, които настаняват и търсят работа на тези хора”, отговори той на въпрос за ромската интеграция в региона.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР