Гордея се, че Димитър Ковачевски и ръководството на Социалдемократическия съюз

...
Гордея се, че Димитър Ковачевски и ръководството на Социалдемократическия съюз
Коментари Харесай

Заев изрази пълна подкрепа за Пендаровски и Ковачевски на предстоящите избори

„ Гордея се, че Димитър Ковачевски и управлението на Социалдемократическия съюз /СДСМ/ демонстрираха храброст и водачество, взеха сложни решения да продължим нашата европейска интеграция. След пандемията бяхме очевидци на две години на международна икономическа и енергийна рецесия, войни в Украйна и Газа, само че и чудото на блокади от ВМРО-ДПМНЕ в Народното събрание. "

Това съобщи някогашният македонски министър председател Зоран Заев във видеообръщение.

" От такива блокади, от безплодната доминация на Вътрешна македонска революционна организация ДПМНЕ над общините, само че и от техническите им мандати в държавното управление, към този момент виждаме регреса на европейските полезности у нас “, сподели Заев.

Той прикани жителите за поддръжка за Ковачевски и претендента за президент Стево Пендаровски, като добави: " ВМРО-ДПМНЕ не може да направи Македония горда ".

„ Нямаме години за губене от тези, които, за Бога, щяха да създадат Македония ГОРДА, а същите тези хора я направиха ГРОЗНА в границите на 11 години. Моята СДСМ, хората в листите за народни представители и несъмнено президентът Пендаровски заслужават цялата ми поддръжка, както и цялата Ви поддръжка. " - уточни някогашният македонски министър председател.

Според него СДСМ е решен да резервира " посоката на родината към Европейски Съюз ", тъй като това е " единственият път за по-добра стопанска система, по-голяма правдивост и взаимност ".

" Този път ще подсигурява по-добър стопански стандарт за всички наши жители “, сподели още Зоран Заев. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР