Горчиво! каза музикантът от Ку-ку бенд Евгени Димитров-Маестрото за втори

...
Горчиво! каза музикантът от Ку-ку бенд Евгени Димитров-Маестрото за втори
Коментари Харесай

Маестрото каза „Да!“ за 2-ри път, вече има три деца от различни жени

" Горчиво! " сподели музикантът от " Ку-ку бенд " Евгени Димитров-Маестрото за повторно. Красивата Виктория Готева му стана жена, а за нея това е първи брак.

Музикантът има три деца от разнообразни дами, само че единствено за първата - художничката и певица Мишел от Бургас, се е женил през 90-те.

Връзката сред Евгени и новинарката от Би Ти Ви е от три години насам.

В средата на месец юни двамата подписаха брак на сантиментална морска женитба, обкръжени единствено с най-близките си хора.
 Евгени е от най-доверените хора на Слави Трифонов Евгени е от най-доверените хора на Слави Трифонов
Виктория извънредно рядко споделя неща от персоналния си живот. Казва, че избира работата й като публицист да е на напред във времето, а персоналният й живот да си остане за околните.

Двамата с Евгени се познават от дълго време, само че си стават по-близки по време на пандемията.
 
 Менделсон! Най-довереният човек на Слави се ожени за красива новинарка

Между дежурствата в нюзрума на Би Ти Ви журналистката съумява да откри време и за ново занимание - пианото, а неин преподавател е точно Маестрото.

" Няма да разясняваме нищо за персоналния ни живот. Това, което има като информация, е задоволително. Моля да уважите персоналното ни пространство ", споделя Евгени във връзка тайнствената си женитба.
 Виктория Готева Виктория Готева
" Моята формула за триумф е труд, непримиримост, храброст и обич. Добавям и шанса да срещнеш по пътя си хора, които да оценят напъните ти. Всички ние работим с езика и би трябвало да го познаваме и използваме доста добре ", споделя младата журналистка Виктория Готева, която сега чете новините в малкия екран.

Евгени Димитров бе част от Би Ти Ви преди години, а сега е шеф на телевизия " 7/8 ". Маестрото е един от най-важните хора в екипа на Слави Трифонов. Именно Дългия го поддържа освен в специалността, само че и в персоналния му живот. Музикантът има трима синове от разнообразни дами, а Виктория е по-млада от него с 27 години. Връзката им изненада всички, които ги познават.

Маестрото избира да приказва повече за музиката, която прави, в сравнение с за дамата до него. " Да създаваш или да слушаш музика в действителност значи да я " преживяваш ", а не да я " разбираш ". Защото музиката не може да бъде обхваната от мозъка, може да бъде разбрана единствено от сърцето ", споделя музикантът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР