Горчив привкус след обявените имена в „Продължаваме промяната“ в Русе.

...
Горчив привкус след обявените имена в „Продължаваме промяната“ в Русе.
Коментари Харесай

Фенка на Петков и Василев: Продължаваме промяната се оказа опашата подмяна

Горчив привкус след оповестените имена в „ Продължаваме промяната “ в Русе. Горчиво ми е и блудкаво, че още веднъж смяната се оказа опашата замяна. Не укривам, че съчувствува на Кирил Петков и Асен Василев, написа Мартина Василева, представена от dunavmost.com.

Харесват ми момчешката им насоченост, убеденост в това, което вършат и най-много съответните хрумвания, с които в действителност могат да оказват помощ на окаяните българи да прескочат блатото на нищетата. Поне на доктрина.

Но! Оставам изумена от имената, които тук в Русе са представители на смяната. Защото де факто още веднъж имаме шуробаджанащина в осъществяването.

Няма неприятно в това един съумял предприемач да се включи в политиката. Даже има такава практиката в други страни. Николай Събев е изкарал хляба си с работа в частния бранш, а не е висял на общинска или държавна хранилка. Дотук добре. Обаче появяването на неговата адвокатка в листите на партията, тотално опонира на правилото на бистрота, непорочност и прочие декларативно изречени думи от Петков и Василев.

Значи тъй като господин Събев добре си работи с адвокатката, що да не си я подреди на второ място в листата след него?

Ами то на тоя принцип той може да си назначи и братовчедите и половината си рода около него, нали по този начин?! А какво беше декларирано от „ Продължаваме промяната “ – че няма да имат нищо общо със старите модели на ръководство, че ще има честност и прочие. Защото сме се нагледали на сходен вид „ назначения “ още от комунистическо време, че чак до калинкинизирането на целия публичен запас от герберите. Те напряко са виртуози в това.

Аз персонално чаках нови и млади лица. Образовани, неопетнени от политически интриги. Истински подготвени да бранят смяната и нейният бодлив път.
Омръзна ми да ме лъжат, гледайки ме в очите. Всичко да звучи красиво на думи, а пък на каузи – отново същото. Заложете на умните, можещите и младите русенци. Докато напълно не са избягали от родния град и България.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР