Google планира да въведе нова функция в Google Maps, която

...
Google планира да въведе нова функция в Google Maps, която
Коментари Харесай

Google Maps вече дава възможност на потребителите да добавят и премахват пътища

Google възнамерява да вкара нова функционалност в Гугъл Maps, която ще разреши на потребителите да прибавят изчезнали пътища непосредствено на картата, за да усъвършенства обсега на услугата в някои области, където източниците на данни на Гугъл не са изчерпателни.

Функцията ще бъде налична единствено в настолната уеб версия на Гугъл Maps, а не в приложенията за мобилен телефон. В началото тя ще бъде налична в 80 страни, като от Гугъл споделят, че ще вършат самостоятелни инспекции на предложенията за промени в картата, преди те да бъдат оповестени.

Така, когато видите, че в Гугъл Maps липсва даден път, към този момент ще можете просто да кликнете върху бутона за странично меню, да отидете на „ Редактиране на картата “ и да изберете „ Липсващ път “. Така силата на картографирането към този момент е в ръцете на потребителите, както споделят от Гугъл в формалното си известие. Те ще могат да прибавят изчезнали пътища, да трансформират посоката на към този момент записан път, да ги преименуват или да изтриват погрешно въведени пътища.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР