Google обяви спирането на приложението си Google Pay в САЩ,

...
Google обяви спирането на приложението си Google Pay в САЩ,
Коментари Харесай

Приложението Google Pay ще спре да работи, ето кога

Google разгласи прекъсването на приложението си Гугъл Pay в Съединени американски щати, като независимата версия на приложението ще бъде спряна до 4 юни 2024 година На потребителите се предлага да преминат към Гугъл Wallet като опция.

Няколко функционалности, които понастоящем са налични в приложението Гугъл Pay, няма да бъдат налични след премахването му, в това число peer-to-peer заплащания, достъп до предложения и покупко-продажби и ръководство на салдата в границите на платформата. Приложението обаче ще продължи да бъде налично на други пазари.

Въпреки че Гугъл Pay може да се похвали с световна потребителска база, обхващаща над 180 страни, настолната му версия за ChromeOS, macOS и Windows PC ще продължи да действа. На мобилни устройства Гугъл Pay е интегрирана в екосистемата на Гугъл Wallet, като за платформите Android и iOS са налични специфични приложения.

Гугъл Wallet служи като съществена услуга за несъмнено предпазване на платежни карти, транспортни пропуски, държавни документи за идентичност и шофьорски книжки. Забележително е, че потреблението на Wallet в Съединени американски щати доста надвишава това на приложението Pay, като се употребява пет пъти по-често. На потребителите се предлага да трансферират всички съществуващи салда в приложението Pay към обвързвана банкова сметка преди крайния период 4 юни, написа обстоятелства.бг.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР