Goodyear представя нова гума в два размера на международния търговски

...
Goodyear представя нова гума в два размера на международния търговски
Коментари Харесай

Goodyear представя енергоефективна гума за търговски автомобили

Goodyear показва нова гума в два размера на интернационалния търговски панаир за търговски транспортни средства " Solutrans " в Лион, за която се твърди, че е изключително енергийно ефикасна: KMAX S & D GEN-2. Производителят я предлага в размери 17,5 инча и 19,5 инча.

Goodyear уголемява продуктовото си портфолио в отговор на новите условия на пазара, в това число възходящата потребност от търговски транспортни средства с по-ниски излъчвания и възходящата известност на различните задвижвания.

В същото време доста транспортни компании не престават да чакат високо равнище на устойчивост на гумата и също толкоз висока надеждност на работата на гумата при изменящи се метеорологични условия. Потенциалното понижаване на разноските, изгодите от устойчивостта и увеличеният пробег на електрическите транспортни средства също са от необикновен интерес.

Goodyear KMAX S & D GEN-2 е предопределена за електрически задвижвания, защото може да се оправи с нарасналото тегло и въртящ миг, типични за електрическите транспортни средства. Тъй като флотите минават към електрически транспортни средства в градска и районна приложимост, гумите би трябвало да запазят класическите си експлоатационни характерности, като в същото време включват нови характерности, характерни за електрическите транспортни средства. Те включват ниско противодействие при търкаляне, еластична повърхнина при търкаляне, странична стена с извънредно пълен гумен пласт и здрав корпус.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР