Голямото изложение за електроника IFA отново ще се проведе присъствено

...
Коментари Харесай

IFA се завръща с пълна сила през септември


Голямото ревю за електроника IFA още веднъж ще се организира присъствено в Берлин
(снимка: Messe Berlin GmbH)

Организаторите на шоуто за потребителската електроника IFA показаха в детайли най-новите си проекти за осъществяване на ревюто тази година: то ще е физическо събитие в цялостен мащаб и ще се организира при започване на септември.

Решението бе взето, откакто уредниците бяха принудени да анулират завръщането на спектакъла през 2021 година заради пандемията на ковид. Събитието ще се организира сред 2 и 6 септември и ще даде опция „ на международната промишленост да се възвърне ”, сподели Йенс Хейтекер, изпълнителен шеф на IFA и изпълнителен вицепрезидент на Messe Berlin Group.
още по темата
По неговите думи, към този момент е „ време да се върнем към действителността и още веднъж да организираме събитие в цялостен мащаб, сплотяващо водещи марки в региона на потребителската електроника, домакинските уреди, ИКТ и телекомуникациите ”.

Организаторите на IFA възнамеряваха пълномащабно завръщане през 2021 година, само че бързо бяха принудени да анулират физическото ревю поради „ нови световни несигурности за здравето ”. Сега обаче Берлин се отваря за огромни събития, като има единствено стеснен брой пандемични ограничения, обясниха уредниците на комерсиалното ревю.

Така да вземем за пример, от 1 април хората могат да участват на всевъзможни огромни мероприятия в града, като търговски панаири, без да се постанова да показват свидетелства за тестване или имунизация.

Мартин Екниг, основен изпълнителен шеф на Messe Berlin, добави, че „ промишлеността има мощно предпочитание да се върне към събитие в персонален, присъствен формат и ние се ангажираме да превърнем това в действителност в Берлин този септември, по безвреден и сполучлив метод ”.

Асоциацията на мобилната промишленост GSMA съумя да притегли повече от 61 000 гости на MWC 2022 в Барселона. Панаирът се организира в края на февруари и началото на март.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР