Голямо количество фалшиви маркови стоки - 71 577 текстилни изделия,

...
Голямо количество фалшиви маркови стоки - 71 577 текстилни изделия,
Коментари Харесай

Унищожиха голямо количество стоки ментета и нелегални цигари

Голямо количество подправени маркови артикули - 71 577 текстилни произведения, обувки и 944 кв.м плат бяха унищожени, при извършени 10 процедури под контрола на Териториална дирекция Тракийска, оповестиха от пресцентъра на Агенция "Митници ".

При други пет процедури са изгорени 205 841 къса незаконни цигари и 105.73 кг тютюн за пушене.

Текстилните произведения и обувки са имитации на световноизвестни марки и са били предопределени както за българския пазар, по този начин и в другите страни членки на Европейския съюз. Те са унищожени посредством машинно нарязване /чорапи, тениски, дамски и мъжки блузи, ризи и екипи, мъжки и дамски обувки, маратонки и чехли/.

Фалшивите артикули са арестувани от митническите чиновници на Групово дело "Митническо разузнаване и следствие " и Търговско дружество Тракийска при инспекции на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Петко челник и вътрешността на страната през 2018 година и 2019 година, както и при започване на тази година.

Унищожени са още 205 841 къса цигари и 105.73 кг тютюн за пушене. Тютюневите произведения са арестувани при митнически инспекции в обсега на Териториална дирекция Тракийска по случаи за нарушавания на Закона за акцизите и данъчните хранилища, за които са завършили административнонаказателните производства.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР