Голямата звезда на Барселона Лионел Меси заяви, че основната цел

...
Голямата звезда на Барселона Лионел Меси заяви, че основната цел
Коментари Харесай

Меси: Индивидуалните награди не са моя цел

Голямата звезда на Барселона Лионел Меси съобщи, че главната цел пред него не са самостоятелните награди. Петкратният притежател на „ Златната топка “ показа, че се стреми към продобиване на всички вероятни групови титли.

Барса се показва доста мощно през новата акция, като е безапелационен водач в испанския шампионат с 54 точки. „ Блаугранас “ не престават и на полуфиналите за Купата на Краля, където ще мерят сили с Валенсия, а също по този начин имат и своите упоритости в Шампионската лига. На осминафиналите на шампионата момчетата на Ернесто Валверде ще спорят с Челси.

„ За шанс нещата вървят добре. В четвъртък се справихме сполучливо с тестването, което бе пред нас. Постигнахме поврат против Еспаньол. Доволни сме по какъв начин се развиват нещата “, стартира Меси.

Що се касае до зимния трансферен прозорец и до привличането на Филипе Коутиньо и Йери Мина, Меси изясни: „ В нашия случай както Коутиньо, по този начин и Йери бяха наши цели от предишното лято. Масчерано си потегли и трябваше да бъде притеглен заместител. Поздравления за Мина, че е част от състава ни “.

„ С идването на новия треньор, изначало стана ясно какво ще се изисква от нас. Не беше толкоз друго от това, което бяхме привикнали да вършим “.

„ Вече споделих, че моята цел не са самостоятелните награди, а единствено да взема всички вероятни трофеи. Дано приключим сезона по най-хубавия метод. На добър път сме “, изясни още аржентинският техничар.

„ Ротациите в състава са естествени, одобряват се със успокоение. Треньорът взема решение. Говорили сме го, нямам нищо срещу промените “.

„ Целта пред нас е като през всеки сезон – да спечелим всичко допустимо “, приключи Меси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР