Голямата вероятност от настъпването на втора вълна от коронавирус е

...
Голямата вероятност от настъпването на втора вълна от коронавирус е
Коментари Харесай

Мрачните прогнози за COVID-19 са бетонирали позицията на Юнайтед за Санчо

Голямата възможност от настъпването на втора вълна от ковид е предиздвикала управлението на Манчестър Юнайтед изрично да реши, че никога няма да заплати желаните от Борусия (Дортмунд) над 100 млн. паунда за Джейдън Санчо, написа Sun. Цяло лято двата клуба даже не са покрай съглашение, откакто и от двете страни упорстват.

Според последните информации преди дни Юнайтед са се договорили с британския национал на персоналните му условия и обмислят по какъв начин да убедят сътрудниците им от Германия да занижат цената. През миналите няколко седмици на “Олд Трафорд” са обсъждали разнообразни разновидности, само че с придвижване на времето и на фона на прогнозите на Световната здравна организация са заключили, че толкоз доста пари няма да дадат.

Заради наближаващия зимен сезон е налице действителна заплаха от налагането на нови прецизни правила за изолираност. Това ще значи завършек на очакванията за завръщане на почитатели по стадионите, което незабавно ще удари по финансовото положение на клубовете. Така тимовете ще се нуждаят от спестявания - още повече, че няма гаранция по кое време казусът ще бъде позволен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР