Голяма част от участниците в Игри на волята“ този сезон

...
Голяма част от участниците в Игри на волята“ този сезон
Коментари Харесай

Естествена красота и чар в „Игри на волята“: Мирела отново провокира феновете

Голяма част от участниците в „ Игри на волята “ този сезон постоянно споделят общи фотоси и видеа в обществените мрежи. И несъмнено можем да кажем, че те са построили другарски връзки по време, а и след присъединяване си в приключенското шоу.

На Арената те са конкунренти и се впускат в яростни борби един против различен, само че в живота множеството от тях са другари. Те се забавляват, прекарват времето си дружно, а доста постоянно споделят общи лайфове, на които разискват най-актуалните тематики от епизодите в Игрите.

Мирела от племето на Безстрашните е от участничките, които направиха усещане още в самото начало на предаването и несъмнено тя съумя да завоюва благосклонностите на почитателите.

В предаването тя е определяна като наивна и прочувствена. Тя е нежна, само че демонстрира дух и хъс за победа на Арената. Освен че младото момиче се отличава с естествена хубост, харизма и секси тяло - танците са ѝ в кръвта, а и обожава да пее.

За негативно време тя се трансформира в най-следваната участничката в обществените мрежи. Именно там тя постоянно споделя фотоси и видеа с други участници, които са мотив за разнообразни спекулации от страна на почитателите.

Темата за любовта несъмнено не стопира да вълнува почитателите на красивата инфлуенсърка. Още в самото начало на предаването стана ясно, че някогашният другар на Мирела е също участник в четвърти сезон на Игрите и той е в нейното племе.
                 

Става въпрос за Лефтеров, който показа във визитката си, че последната му връзка е била красива, само че и много трагична, визирайки точно Мирела.
                 

Но малко след старта на предаването сред хубавицата и различен участник в предаването се появиха искри и мощни благосклонности, а точно Валери. Любопитен факт е, че той е наследник на Мария Гроздева – повторен Олимпийски първенец по спортна пукотевица.
 NOVA
Двамата започнаха да споделят общи фотоси, на които се вижда рискова непосредственост и това разпали фантазията на романтиците в обществените мрежи, че сред тях може би има освен това от другарство.
                 

Двамата също бяха в едно племе. Неочаквано предходната седмица в оспорвана и яростна капитанска борба шоуто напусна точно Валери. Това като се изключи че остави с човек по-малко тима на Безстрашните, само че те изгубиха и един от най-силните си играчи.
 
Липсата на Валери несъмнено оказа голямо въздействие на неговите съотборници, които изгубиха с изключение на мощен състезател, само че и другар. Но несъмнено най-силно неговата липса усети точно Мирела.

Тя реагира прочувствено и не можа да сдържи сълзите си. Ден след напускането му тя изясни в обществените мрежи по какъв начин се усеща и какво изпитва към Валери.

А за мощните усеща и привързаността сред тях можем да съдим по прочувствения пост, който стартира с думите - „ Късаше ми се сърцето по този начин както се късаше и тогава...Когато загубиш другар в тази изолирана среда, имаш възприятието, че си го з агубил вечно “, написа тя. А към края на поста приключва с думите - „ За мен ТИ значеше доста в тази игра “.
                 

А мненията на почитателите и на двамата заваляха, като главно почитателите разясниха какъв брой доста си отиват като двойка отвън приключенското шоу. И несъмнено -  надяват се сред тях в действителност да има освен това в живота, с изключение на другарство.

„ Един за различен, може да сте една от най-красивите двойки “, „ Смятам, че всички тези сълзи, които излъчиха, значат единствено едно: любов по детски, без искания. Страхотни сте, млади, диви, готини хора, грабете от живота с цялостни шепи! “, „ Сладури “, гласят една дребна част от мненията.

Дали има освен това сред двамата с изключение на откровено другарство и обвързаност следва да забележим. Но несъмнено всяка тяхна обща изява провокира голям интерес, а те прекарват постоянно времето си дружно.
                 

Самият Валери акцентира в изявление след излизането си от формата, че сред него и танцьорката има прелестно, отлично другарство, само че и показа, че няма човек до себе си сега.

Но с изключение на с другарските и любовни трепети Мирела постоянно демонстрира уменията си в танците, които са впечатляващи. Тя постоянно разгласява видеа, на които се вижда, че за нея ритъма и музиката са с изключение на занимание, само че и пристрастеност.

С различен участник в Игрите - Илиян се забавляват дружно, показвайки неповторими танцови хореографии, а потребителите ги заливат с лайкове и мнения. Любопитен факт е, че с танците Мирела е печелила награди от разнообразни състезания.
                 

Като свое най-голямо достижение тя регистрира трето място на международното съревнование Dance World Cup. При всяко нейно видео, на което тя демонстрира уменията си в танците почитателите не стопират да я заливат с похвали и да ѝ се възхищават.

На последното си видео в Instagram с изключение на гений в танците младото момиче сподели и секси форми . Като получи похвали, както от мъжката част от почитателите си, по този начин и измежду женската.
                 

„ Уникална, красива и надарена, моят любимец за дамите този сезон. Стискам палци, към финала с цялостна мощ!!! “, „ Супер танц “, „ Мирелка, ти си неповторимо момиче! Ти си доста чиста, почтена и красива. Ти си образец за всички млади дами на твоята възраст “, пишат почитателите под последното видео на хубавицата.
                 

Определено Мирела знае по какъв начин да влияе на публиката ...и то с неподправена естествена хубост и сексапил. А какво ще се случи в любовта за нея следва да забележим.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  и  на формата.

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР