Голяма част от най-добрите ни щангисти може да бъдат спрени

...
Голяма част от най-добрите ни щангисти може да бъдат спрени
Коментари Харесай

Спират щангистите ни от международни състезания

Голяма част от най-хубавите ни щангисти може да бъдат спрени скоро от интернационалните изяви и олимпийската им фантазия да отлети, написа в днешния си брой " Мач Телеграф ".

Президентът на федерацията Неделчо Колев прати писмо до клубовете, в което написа, че тези от тях, които не са картотекирали състезателите си и нe са платили членски импорт, няма да бъдат позволени до присъединяване както на вътрешни надпревари, по този начин и на интернационалните.

До проблема се стигна, откакто преди 20 дни по-голямата част от клубовете не заплатиха членски импорт и не картотекираха щангистите си поради точещата се години война сред двата лагера в щангите.

До през вчерашния ден единствено 6-7 клуба се бяха картотекирали и платили членски импорт. Сред тях са този в Червен бряг, от който е Карлос Насар, както и Сливен, от където е Божидар Андреев.

Клубовете на доста от другите ни топ щангисти като Ангел Русев и Стилиян Гроздев (Русе), Дейвид Фишеров (Марица Пловдив) и Христо Христов (Титан Варна) към момента не бяха го създали, тъй като са съпротива на Неделчо Колев.

На 13 февруари, понеделник, ще има Общо заседание на федерацията и там дефинитивно ще стане ясно ще има ли протест на водещите ни клубове и дали техните състезатели ще бъдат позволени до присъединяване на интернационалната сцена.
 Мариян Димитров преди SENSHI 15: Играя за публиката, желая да усетят адреналина на арената
Мариян Димитров преди SENSHI 15: Играя за публиката, желая да усетят адреналина на арената

Боецът с изявление за ТОПСПОРТ
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР