Голям скандал избухна на европейското първенство по баскетбол.След срещата от

...
Голям скандал избухна на европейското първенство по баскетбол.След срещата от
Коментари Харесай

Голям скандал на европейското по баскетбол, Турция и Грузия стигнаха до бой - Други

Голям скандал избухна на европейското състезание по баскетбол.След срещата от нашата група А в Тбилиси се стигна до грозни подиуми.

Преди това грузинците сензационно завоюваха с 88:83 след две продължения.Дисквалифицираният в средата на четвъртата част Фуркан Коркмаз е бил атакуван в коридора към съблекалните от грузинския баскетболист Дуда Санадзе.

Той и Коркмаз имаха конфликт на паркета и по тази причина бяха изгонени. Санадзе е почнал да наскърбява Коркмаз, който му е отвърнал с юмруци.

„ Първо Санадзе стартира да ме наскърбява, а аз не съм човек, който ще допусне това. Реагирах като човек, като мъж “, съобщи Коркмаз.

„ Нямаше защита, когато отивах към съблекалните. По пътя натам трима играчи на Грузия, в това число Дуда Санадзе и двама от защитата се втурнаха към нас. Започнахме да разменяме юмруци. Получи се махленски пердах. Пет индивида ни нападнаха, а ние се защитавахме “, разяснява още турският баскетболист.

Въпреки опасността, че ще напусне европейското състезание, отборът на Турция ще продължи присъединяване си и се готви за мачовете с Белгия и Испания във вторник и сряда.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР