Голям е обемът от дейностите, които извършихме. В хода на

...
Голям е обемът от дейностите, които извършихме. В хода на
Коментари Харесай

Ужасяващи подробности за убийствата на Юмер и Теодора

Голям е размерът от дейностите, които извършихме. В хода на следствието беше открито, че останките на жертвата са държани в офис, който сега не е населен. След видео наблюдаване наоколо до мястото в канализация са открити движимости. В продължение на няколко дни следствие със специфична техника са открити зъб и част кост. След експертизата стана ясно, че те са на жертвата Теодора Бахлова. Това заяви шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи ст. комисар Калоян Калоянов, представен от Burgas24.bg.

Информацията бе оповестена на брифинг, даден от административния началник на Окръжна прокуратура – Бургас прокурор Георги Чинев, прокурор Маринчев и шефа на ОД на МВР-Бургас старши комисар Калоянов,

" В помещение покрай това място беше открито и оръжие, с което е направено убийството на Юмер, както и телефон, с който е извикан там. СИМ карта от този телефон е употребена само за извикване на среща на мъжа. Тази карта е била дейна 3 години, само че е употребена единствено и само за извикване на жертвата ", разкри комисар Калоянов.

" Детайлите са доста значими, тъй като без тях не може да се откри. Открит е и електрически саблен трион, открит в междуетажна площадка в кооперацията, която е населявана от Деян Дичев. В триона е открита тъкан, за която е открито, че е на Юмер Мехмед. Нож, който подхожда на марката на този трион, е открит в автомобила на Рагевски ", сподели още прокурор Георги Чинев.

Прокурор Маринчев изясни, че претекстът за убийствата е спор от веществен темперамент. Жертвата Теодора Бахлова е търсила обвинения Рагевски за връщане на имущества.

До този миг обвиненият Рагевски не дава никакви пояснения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР