Голям 5,7-инчов екран, безрамков дизайн, много памет, двойна основна камера

...
Голям 5,7-инчов екран, безрамков дизайн, много памет, двойна основна камера
Коментари Харесай

UMIDIGI A3 Pro – модерен смартфон с чист Android на невероятна цена

Голям 5,7-инчов екран, безрамков дизайн, доста памет, двойна съществена камера и обособен слот за microSD карти отличават този модел

Забавлението с огромния и необятен екран на UMIDIGI A3 Pro е обезпечено

Цените на някои смарт телефони – с най-съвременни характерности и съвременен дизайн – в действителност наподобяват невероятни. Как производителите реализират това е мистерия, само че изкушаващите предложения в огромни онлайн магазини приковават вниманието.

Да вземем, да вземем за пример, модела UMIDIGI A3 Pro , предлаган сега на цена от 77,87 евро – по 50 бройки на тази цена от двете цветови вариации на смарт телефона – в световния онлайн магазин Tomtop . Става въпрос за 5,7-инчов смарт телефон с чиста версия на операционната система Android 8.1 и много респектиращи характерности, като да вземем за пример двойната задна камера, немалкия размер памет и други

UMIDIGI A3 Pro впечатлява с модерния, актуален дизайн – безрамков, с огромен екран

Екранът е изпълнен в настоящото съответствие 19:9 и следва наложения напоследък безрамков дизайн, с 2.5D извивка от двете страни. Дисплеят има диагонал 5,7 инча и резолюция 1512×720 пиксела, което значи компактност 293 ppi (пиксела на инч) – респектиращ за устройство в ценовия клас под 100 $.

Друго достолепие на UMIDIGI A3 Pro е двойната съществена камера с резолюция 12MP+5M и огромна апертура F/2.0, лещи с 6 детайла, датчик Sony/OV, двойна мълния, панорамен режим, различаване на лица и филтри в действително време. Предната камера пък има резолюция 8 мегапиксела и безспорно ще прави хубави селфита.

UMIDIGI A3 Pro предлага независим
слот за карта памет, наред с двата сим слота

Този смарт телефон се задвижва от четириядрен чипсет MT6739 на тактова периодичност 1,5GHz, допълнен от 3GB оперативна памет и 32GB флаш сторидж, който може да се уголемява с карти памет с потенциал до 256GB. Като се има поради актуалната Android платформа, това значи, че можете да увеличите доста вградената памет за приложения, а освен да ползвате картата за фотоси и видео. С сходни параметри, приложенията ще се извършват безпрепятствено в мултитаскинг режим.

Предимство на UMIDIGI A3 Pro е също по този начин, че слотът за карти памет е независим, настрана от двата слота за сим карти, т.е. няма да се постанова да избирате сред втора сим карта или карта памет, което е безспорно улеснение, защото от ден на ден консуматори имат по две сим карти, а 32-те гигабайта сторидж елементарно се възпламеняват с игри и на дневен ред излиза потребността от спомагателна памет.

UMIDIGI A3 Pro от всички страни – стилно устройство с 2.D извивки за комфортно захващане

Смартфонът дава общоприет 3,5-мм излаз за слушалки и USB порт за зареждане на батерията с потенциал 3300 мАч и продан на данни с други устройства. Моделът има също вграден представител и несъмнено – безжични модули Wi-Fi и Bluetooth. Може да се употребява във всички публикувани по света мобилни мрежи, включително 2G, 3G и 4G. Сигурността на достъпа е обезпечена от скенер на пръстов отпечатък и технология за лицево различаване.

Можете да купите смарт телефона тук: UMIDIGI A3 Pro на цена от 77,87 евро сега – за лимитирани бройки, с безвъзмездна доставка до България.

Изгодно предложение за разширение на вградената памет пък е картата SanDisk Ultra 64GB , с която ще получите задоволително огромно пространство за всевъзможни приложения, за фотоси, видео и друго наличие. Тя поддържа скорост на четене/запис 98MB/s, като продуктивността при случайно четене и запис e надлежно 1500 IOPS и 500 IOPS.

SanDisk Ultra 64GB е налично решение за разширявана на вградената памет в смарт телефона

Можете да купите картата тук: SanDisk Ultra 64GB на цена от 9,22 евро сега, с безвъзмездна доставка до България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР