Головата слава на Фернандо Каранга достигна и до далечна Италия.

...
Головата слава на Фернандо Каранга достигна и до далечна Италия.
Коментари Харесай

Спрягат Фернандо Каранга и за Наполи

Головата популярност на Фернандо Каранга доближи и до далечна Италия. Медиите на Апенините към този момент го спрягат за трансфер в гранда Наполи.

Евентуалното му прекосяване на " Сан Паоло " е единствено в областта на догадките, защото президентът на клуба Аурелио Де Лаурентис е декларирал, че тимът му към този момент си е обезпечил услугите на нападател от европейско състезание, който има над 20 гола през сезона.

Сайтът tuttomerkato.com се е разровил из шампионатите на Стария континент и името на Каранга излиза на едно от първите места.

Интересно е, че в България той е предпочетен пред голмайстора на Лудогорец Клаудиу Кешеру, може би тъй като румънецът е над 30 години, а политиката на италианския клуб е да притегля по-млади и перспективни играчи, написа " Меридиан мач ".

Сред тях са звездата на австрийския Ред Бул Залцбург Мунас Дабур, сърбинът Александър Прийович, който не стопира да вкарва за гръцкия ПАОК, французинът Флориан Толмес, който свети в Кипър. В листата са още Жонас от Бенфика, Бас Дост от Спортинг и Муса Марега от Порто. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР