Голмайсторът на ЦСКА - Фернандо Каранга бе избран за играч

...
Голмайсторът на ЦСКА - Фернандо Каранга бе избран за играч
Коментари Харесай

Фернандо Каранга: Можем да играем всеки ден срещу Левски, готови сме за обрат!

Голмайсторът на ЦСКА - Фернандо Каранга бе определен за състезател №1 за месец март в Първа лига, защото точно след негово попадение, " алените " записаха победа над Левски с 1:0 в дербито на 26-ия кръг в елита.

 Гаф! ЦСКА остана без уебсайт преди мача с Левски
Гаф! ЦСКА остана без уебсайт преди мача с Левски

И за представянето на неповторим албум

Бразилецът се завръща в редиците на отбора, откакто изтърпя наказване и ще е на линия за идните два конфликта със " сините " - на 18 и на 25 април. Първият е за шампионата, до момента в който вторият за Купата на България.

" Благодаря на всички и давам обещание, че ще работим още по-усърдно, с цел да спечелим още награди.

Трудно е да виждам извън по какъв начин моите приятели се раздават на терена, само че това е време, в което съм се възстановил и умрял. Взех си поука да не получавам повече картони. Сега идва дербито и давам обещание, че ще дам всичко от себе си, с цел да спечелим трите точки.

Взех си поука. Оттук нататък ще виждам единствено напред. Не ни омръзва да играем с Левски. Можем да играем всеки ден с тях. Това е дерби, огромен мач.

Винаги излизаме на терена, с цел да печелим. Няма да е елементарно, само че ще гоним всяка топка. И да липсва някой състезател, ще създадем всичко допустимо да спечелим, с цел да сме покрай Лудогорец.

 Снимка 350954
Източник:

Трябва ни огромна мотивация и да имаме поддръжка от почитателите. Когато това е реалност, може да чакаме нещо положително. Трябва да покажем по-добри игри и да се оправим по-добре. Не мога да кажа дали Левски се опасява. Този тим, който влезе по-мотивиран, е с по-голям късмет да завоюва.

Имаме сили и за поврат за купата. Защо да не го създадем?

В ЦСКА сме спечелили. Не можем да приказваме, че сезонът е пред неуспех поради две загуби. Следваме нашите си цели.

Уважавам почитателите. Любовта им е голяма. До края на шампионата съм тук. Докато съм тук, желая да печеля трофей. Искам купата или купата. Това е което мога да обещая.

 ЦСКА без трима против Левски
ЦСКА без трима против Левски

Мачът за шампионата е тази сряда

Чорбаджийски не ми е сътрудник, а ми е като брат. Той вкара два гола, само че да знае, че това е моя работа. Той не би трябвало да пуска голове. Пропуснах два мача, само че в този момент ще мога да върша това, което най-вече обичам ", показа Каранга пред публицистите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР