Голмайсторът на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд, подобно на голяма

...
Голмайсторът на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд, подобно на голяма
Коментари Харесай

Холанд отпразнува трофея в ШЛ със запалена пура

Голмайсторът на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд, сходно на огромна част от своите съотборници, изрази насладата си от триумфа в Шампионска лига със серия от фотоси в обществените мрежи.

Най-любопитната от тях несъмнено е по какъв начин норвежкият нападател пуши огромна пура. Той е прочут със здравословния си метод на живот и строгия хранителен режим, който съблюдава, само че все пак е решил да последва образеца на други известни футболни персони като Карло Анчелоти и Златан Ибрахимович, които преди година честваха съотметно с Реал Мадрид и Милан по сходен метод.

В другите снимки се вижда по какъв начин Холанд театралничи с трофея, извоюван след победа с 1:0 над Интер, а също по този начин по какъв начин е захапал златния си орден.

Головата машина също така разгласява фотография с един от най-близките си съотборници - Джак Грийлиш, добавяйки като коментар: “Обичам този човек…. ”

Макар и да не се разписа против “нерадзурите ”, младият нападател стана топ изпълнител в ШЛ за този сезон със своите 12 попадения. Той го реализира за повторно след сезон 2020/21, когато означи 10 голя с екипа на Борусия (Дортмунд).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР