Голф легендата Тайгър Уудс се завърна на игрището. Той участва

...
Голф легендата Тайгър Уудс се завърна на игрището. Той участва
Коментари Харесай

Тайгър Уудс се завърна на голф игрището заедно със сина си

Голф легендата Тайгър Уудс се завърна на игрището. Той взе участие в обичайния PNC Championship в Орландо, Флорида, където си партнира с 12-годишния си наследник Чарли.

За 45-годишният голъфър това беше самобитно завръщане към спорта след тежката злополука, която претърпя през февруари 2021 година Тогава той кара джипа си с висока скорост и излетя от пътя. Наложи се да претърпи интервенция и да се възвръща няколко месеца.

Снимка: Reuters

Уудс призна, че към момента е надалеч от най-хубавата си форма и физически не се усеща квалифициран за цялостен сезон сега. Той разкри, че евентуално ще взе участие единствено в няколко шампионата през акцията.

" Беше страховит ден, с Чарли доста се забавлявахме. Все още не съм във форма, усещам се доста изтощен. Най-лесно ми беше да карам количките ", сподели Уудс.

Снимка: Reuters

Американецът е един от най-успешните спортисти в международен мащаб. Той има 15 мейджър трофеи в сбирката си. Той обаче постоянно се забърква в кавги, като през 2017 година беше хванат задремал зад кормилото. По-късно той призна, че е бил под въздействието на тежки лекарства.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР