Големите надежди (Great Expectations) Предстои ни да се насладим на

...
Големите надежди (Great Expectations) Предстои ни да се насладим на
Коментари Харесай

Домашно кино: новите Големи надежди, Беър Грилс среща Зеленски

" Големите очаквания " (Great Expectations) Предстои ни да се насладим на лимитиран сериал, нова акомодация на класиката на Чарлз Дикенс, и да се потопим в неостаряващи тематики за класовите разлики, любовта, положителното против злото, показани в атмосферата на викторианска Англия. Пип (Фион Уайтхед) е сирак, който прекарва детството си като чирак на ковач, до момента в който ненадейно получава непредвидена помощ от тайнствен покровител. Тя му разрешава да пътува до Лондон и да влезе във висшето общество, където със общественото му обучение се захваща ексцентричната госпожа Хавишам (блестящата Оливия Колман), а нейната доведена щерка Естела (Шалом Брун-Франклин) изпитва първите си любовни трепети точно с него. Сериалът е приспособен от Стивън Найт, който е и негов изпълнителен продуцент, дружно с Ридли Скот и Том Харди, режисурата е на Луси Форбс (The End of the F***ing World).Премиера, Hulu и Disney+, 26 март

" Големите очаквания " (Great Expectations) Предстои ни да се насладим на лимитиран сериал, нова акомодация на класиката на Чарлз Дикенс, и да се потопим в неостаряващи тематики за класовите разлики, любовта, положителното против злото, показани в атмосферата на викторианска Англия. Пип (Фион Уайтхед) е сирак, който прекарва детството си като чирак на ковач, до момента в който ненадейно получава непредвидена помощ от тайнствен покровител. Тя му разрешава да пътува до Лондон и да влезе във висшето общество, където със общественото му обучение се захваща ексцентричната госпожа Хавишам (блестящата Оливия Колман), а нейната доведена щерка Естела (Шалом Брун-Франклин) изпитва първите си любовни трепети точно с него. Сериалът е приспособен от Стивън Найт, който е и негов изпълнителен продуцент, дружно с Ридли Скот и Том Харди, режисурата е на Луси Форбс (The End of the F***ing World).

Премиера, Hulu и Disney+, 26 март

Военна зона: Беър Грилс се среща с президента Зеленски Силен документален филм на Discovery, в който Беър Грилс - познатото лице в предаванията за оцеляване, влиза навътре в Украйна, с цел да се срещне и да опише историите на нейните жители. Експертът по оцеляване и някогашен чиновник на Специалните военновъздушни сили на Англия (или единствено водещият) прави тридневно пътешестване в страната по покана на президента Зеленски и се разхожда по улиците на Киев, съпроводен от самия него. Докато опознава същинския Володимир Зеленски, Грилс взима изявленията от жители, наранени от ужасите на войната и изгубили околните си.

Премиера, Discovery, 26 март от 22:00 ч., 28.03 от 20:00 ч.
Реклама
Наследници Предстоящият четвърти сезон ще бъде финален за хитовия сериал на HBO. Докато бъдещето на компанията " Уейстар Ройко " към момента виси на косъм, фамилната война сред Логан и неговите пораснали деца - Кендъл, Роман, Шив и Конър - се разгаря. Как ще се развият нещата за богаташкото семейство Рой, което още веднъж ще бъде застигнато от изменничества и кавги - идват финалните отговори.

Премиера, HBOMax, 27 март


Свързани публикации Домашно кино: назад в 60-те на предишния век с историята на Бостънския удушвач 18 март 2023, 08:44 Домашно кино: международната история съгласно Мел Брукс 10 март 2023, 06:59
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР