Големи протести избухнаха в центъра на Дъблин. Това стана след

...
Големи протести избухнаха в центъра на Дъблин. Това стана след
Коментари Харесай

Безредици избухнаха в Дъблин след нападението с нож, при което пострадаха три деца

Големи митинги избухнаха в центъра на Дъблин. Това стана откакто ирландската полиция заяви, че на 5-годишно момиченце е оказана незабавна здравна помощ след нахлуване с нож. Една жена и две други деца са били ранени. Ирландската полиция заяви, че не преглежда случая като обвързван с тероризъм и че мъж на към 50 години, който също е бил приет в болница със съществени пострадвания, е " лице, представляващо интерес ". Полицията съобщи, че има " избран ход на следствие " и че не търси никой различен по отношение на нападението.
Ирландската национална полиция продължава да проверява всички условия на сериозното нахлуване, което се случи този следобяд. Петима потърпевши са откарани в лечебни заведения в региона на Дъблин. Сред тези потърпевши са три дребни деца, една жена и един мъж.
Комисар Лиъм Герагти, представител на ирландската полиция

В ранната вечер протестиращи изстреляха сигнални ракети и фойерверки по полицейския кордон в Дъблин към мястото на случая. Полицаите, въоръжени с щитове, са съумели да отхвърлен нападателните стачкуващи, които се пробвали да ги ритат и удрят. Много от нападащите служителите на реда са били с покрити лица. По време на безредиците в центъра на града са били развалени няколко полицейски автомобила и един трамвай. Цивилен рейс и кола са били подпалени и на моста О`Конъл в центъра на града.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР