Голът на Игор Тиаго, който може да се окаже със

...
Голът на Игор Тиаго, който може да се окаже със
Коментари Харесай

От УЕФА впечатлени от гола на Лудогорец

Голът на Игор Тиаго, който може да се окаже със златно покритие за Лудогорец, попадна и в класацията на най-красивите за вечерта в двата евротурнира.

УЕФА подреди попаденията в две видеоселекции - за Лига Европа и Лига на конференциите, като във втората конкуренция бе мачът Лудогорец - Андерлехт (1:0), написа " Тема спорт ".

Бразилецът вкара още в деветата минута след центриране на Кирил Десподов, с цел да даде задатък на първенеца на България преди реванша. Той е на 23 февруари в Брюксел, а премията за победа в него е място на осминафиналите в шампионата.

Тиаго вкарва за повторно в Европа през сезона, откакто се разписа при 3:0 против ирландския Шамрок Роувърс във втория квалификационен кръг на Шампионската лига.
 Лудогорец избра Пипа пред Кайсара
Лудогорец избра Пипа пред Кайсара

Ето детайлности

Има и четири попадения в шампионата, както и едно за Купата на България.

Точният му удар с глава против Андерлехт донесе първа пролетна победа в Европа за Лудогорец, само че и за българския футбол въобще, от 2014-а.

Тогава бе надвит Лацио (1:0 навън), а попадението вкара словенецът Роман Безяк.

Тогава задатъкът стигна за елиминирането на италианския противник (3:3 в София на реванша), а в този момент в Разград се надяват на сходна развръзка и при визитата в Брюксел.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР