Години наред Мариана Попова и Веселин Плачков крили тежка семейна

...
Години наред Мариана Попова и Веселин Плачков крили тежка семейна
Коментари Харесай

Мариана Попова и Веселин Плачков крият тежка семейна драма

Години наред Мариана Попова и Веселин Плачков крили тежка фамилна драма.

Оказва се, че преди появяването на щерка им Екатерина на бял свят, двойката изгубили бебе. Този драматичен миг обаче не пресякъл желанието им да имат общо дете.

Двойката проговориха за трагичния миг в предаването „ Търси се “ по bTV. Мариана напомня, че щерка им се появила на бял свят преди четири години, до момента в който Плачков бил участник във „ ВИП Брадър “.

Вероятно по-паметливите от вас си спомнят, че Плачков напусна къщата, с цел да участва на раждането на щерка си. След като се върна назад той дълго време разказваше разчувствуван на съквартирантите си за първите срещи с дребната наследница.
Тогава артистът съобщил щастливото събитие в обществените мрежи с красноречивото изречение: „ Роди се Екатерина Веселин Плачкова! Дете на любовта! “.

От думите на двойката стана ясно, че до появяването на щерка им на бял свят са били под голямо напрежение. Певицата не се чувствала по никакъв начин добре по време на бременността си. По всяка възможност обстановката е била влошена още повече от несполучливия свършек на предходната бременност и терзанията дали този път всичко ще е наред.

Мариана Попова разкрива, че имала съществени проблеми при износването и на първата си щерка – Мария-Магдалена, която е плод на връзката й с ресторантьора Ханес Перфлер. По всяка възможност организмът й не е благоразположен да понася леко сходно физическо положение. Освен това при раждането на първата си щерка, тя бе на 31 години, а при втората към този момент бе навършила 40 години.

Певицата разкрива, че явно при нея разликата във възрастта не се отразява по никакъв метод, имайки поради, че и първата й бременност е била кошмарна.
Тя показа в предаването, че и двете й бременности били доста тежки, съпроводени с непрекъснато повръщане и неразположение. 
Към днешна дата е признателна, че е съумяла да премине през тези компликации и се радва на две деца.

За никого не е загадка, че Веселин Плачков също има щерка от предходна връзка – Андреа. Мариана Попова е приела и нея като лично дете.
Източник: Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР