Години наред феновете на Дженифър Лопес размишляваха дали суперзвездата някога

...
Години наред феновете на Дженифър Лопес размишляваха дали суперзвездата някога
Коментари Харесай

Дженифър Лопес: Няма по-красива жена от обичаната! Искам да остареем заедно!


Години наред почитателите на Дженифър Лопес размишляваха дали суперзвездата в миналото ще се събере с красавеца Бен Афлек, само че когато тя се сгоди за някогашния състезател на MLB Алекс Родригес, тези очаквания бяха разрушени на пух и прахуляк.

За изненада на всички, Дженифър и Алекс се разделиха при започване на 2021 година, а Бен се разведе с актрисата Дженифър Гарнър през 2018 година За нула време се завъртяха клюки, че Джен и Бен се срещат скрито и в последна сметка фотоси на двамата дружно бяха публикувани из интернет малко по-късно.

След няколко месеца на " те ли са, или не са? " Дженифър публично разгласи, че са дружно през юли 2021 година, публикувайки фотография в Инстаграм профила си, на която тя и Бен се гмуркат по време на пътуването си за рождения й ден на яхта.

Двойката бе прекратила връзката си през 2004 година, победена от медийния напън, с който те не знаеха по какъв начин да се оправят тогава. И съвсем две десетилетия по-късно пътищата им още веднъж се пресякоха и те взеха решение да си дадат втори късмет.



А на премиерата на " Барът на Тендър ", състояла се в Лос Анджелис, бяха просто зашеметяващи. Дженифър още веднъж влюбена и стъпила на аления килим на разположение с Бен Афлек, показа: „ Много съм щастлива и горда от тази връзка “.

Този път певицата желае нещата да са разнообразни и да не се разделят. " Сега сме по-възрастни, по-умни, имаме повече опит, имаме деца и би трябвало да сме наясно с тези неща. Това е в действителност прелестно време за всички нас ", показа тя.

Дженифър се усеща изцяло готова да се изправи против всевъзможни компликации в връзките и не стопира да демонстрира какъв брой е щастлива сега. " Чувствам се доста щастлива, че имам връзка с толкоз доста обич и желая да направя всичко допустимо, с цел да я запазя ", споделя Лопес.

И двамата с Бен нееднократно са прекосявали през пътешествието на ученето и себеоткриването. Що се отнася до бъдещето с Афлек, Лопес споделя: " Просто желая бъдещето ми да бъде цялостно с обич и благополучие, с децата ми и моя сътрудник. Мисля, че всеки желае да бъде благополучен, с този, който в действителност обича. Има някои неща, които могат да продължат вечно. Мисля, че това, което всеки желае, е да бъде благополучен и да има с кого да извърви и бъде ръка за ръка по време на пътуването на живота и да остарее дружно с него. Няма по-красива жена от обичаната, запомнете това ", споделя Дженифър. Засега двамата не разкриват дали имат проекти за женитба, само че съгласно нас е просто въпрос на време.



В момента звездата е фокусирана върху новия си план, филмът " Омъжи се за мен ", където играе поп звезда, която се омъжва за чужд, откакто разкрива, че годеникът и й изневерява.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР