Годината на змията ще отключи много качества на Рака, като

...
Годината на змията ще отключи много качества на Рака, като
Коментари Харесай

Годината на змията за Рак

Годината на змията ще отключи доста качества на Рака, като съпричастност и състрадание към другите. От друга страна ще съумявате брилянтно да употребявате умеенето си да поставяте другите на мястото им.

През 2013 година ви чака да се обучавате и да предавате познания на другите. Стремежът ви към познание ще се задържи до края на тази година. Също по този начин може да разчитате на подсилване на ситуацията в публичната сфера, а вие обичате да демонстрирате статуса си на постоянни хора.

През годината ще срещнете мъдри хора. По-възрастни родственици ще ви поддържат. Успехите ви ще срещат и компликации, които ще преодолеете през есента. Търпението и вярата би трябвало неразделно да ви съпътстват.

Представите за положително и зло през 2013 година за Рак ще се изострят, а разбирането за тях ще стане извънредно и безусловно. Честото изпитване на досада, самотност и недоразумение с близките ви съпътстват от доста време насам. Много правилни хора си потеглят от вас. Не хабете страсти си за тях, не са ви нужни - основават ви единствено тягост.

А в случай че обичате да сте обкръжени от правилни хора, които не ви изправят пред разнообразни неприятни условия, 2013 година ви предлага вътрешна мощ, само че и доста напрежение. Чакат ви тествания на духа, само че вие без терзания ще се справите с тях, защото не ви е за първи път.

 Година на змията

Много от вас са си сложили висока или високи цели през миналата година. Търпението и мъдростта ще са вашите спътници при осъществяването на задачите. В първата половина на годината това ще ви се отдаде леко, само че през втората половина би трябвало да полагате повече старания. В средата на есента ще ви се наложи да преодолявате по-сложен път към преоткриване на ценностната си система.

В любовно отношение годината на змията дава на представителите на зодиакалния знак Рак един тип фетиш към тях. Те ще са обект на боготворене, който ще бъде поставян на фундамент. Точно в този миг би трябвало да се вгледате в себе си и да преосмислите вашите недостатъци. Не допускайте да нараните колегата, който ви обожава.

Да си го кажем с една дума – през 2013 ви чака триумф. Той ще ви покаже път, посредством който ще забравите за усеща като пустош и досада, а пътуването ще ви донесе доста позитивни безредици и завършения.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР