Година и половина по-късно Корнелия Нинова ще трябва да докаже

...
Година и половина по-късно Корнелия Нинова ще трябва да докаже
Коментари Харесай

Паргов: Столът на Корнелия Нинова е аеродинамичен

Година и половина по-късно Корнелия Нинова ще би трябвало да потвърди правотата на своята посока. За да можеш да управляваш лидерски, би трябвало да дадеш опция на повече хора да вземат присъединяване в управническите процеси. Това съобщи в утринния блок на Bulgaria ON AIR ръководителят на столичната организация на Българска социалистическа партия Калоян Паргов. Пет дни преди изключителния конгрес на Българска социалистическа партия в събота, той уточни, че явно има ступор в партията, който би трябвало да се отпуши.

" Столът на Корнелия Нинова е аеродинамичен ", означи с усмивка гостът и не се съгласи, че в Българска социалистическа партия има огромна разделяне. Паргов уточни, че това е седмицата на другите възможности - на различния бюджет на Българска социалистическа партия и на другите визии за метода, по който се води политиката.

Той е на мнение, че при възможни предварителни избори на този стадий успеха на Българска социалистическа партия не е сигурна. По думите му, би трябвало да се направи равносметка и да се продължи напред.

" До този миг тактиката работеше - спечелихме президентски избори, за малко не успяхме на парламентарните. Трябва да променим нещо в тактиката ", означи Калоян Паргов.

" Местната власт е показно на модела, който ние нападаме и отхвърляме. Но не е задоволително единствено да показваш гафове и неточности, а какво друго ще правиш. Имаме закони, конкурсни процедури и система за оценяване на администрацията. Това е по-различното, което желаеме да създадем ", добави социалистът.

Паргов чака от идния конгрес конфликт на хрумвания, а не персони нападки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР