Гневен потребител, възмущаващ се от опашка хора, чакащи пред Социално

...
Гневен потребител, възмущаващ се от опашка хора, чакащи пред Социално
Коментари Харесай

Социално слаби и инвалиди се редят на опашка в жегата пред НАП

Гневен консуматор, възмущаващ се от опашка хора, чакащи пред Социално подкрепяне в Ловеч изрази възмущението и недоволството си от създалата се навалица във Фейсбук.

Ето какво написа Альоша Демиров:

" Започна приемането на молби за отоплителна помощ. Пред Социално подкрепяне в Ловеч навалица от хора по стълбите и чак до площада. На входа - служителка пуска по няколко индивида за формуляри. Дали е толкоз мъчно да вземе свитък формуляри и да ги раздаде на хората, а който има потребност от спомагателни инструкции да чака??? Горещо е, а болшинството от хора са инвалиди. Задължително ли би трябвало да се устройва " панаир " пред постройката на Национална агенция за приходите, наложително ли е, когато страната подкрепя някой да основава бюрократични проблеми и да се гаври с нуждаещите се??? Може би целият град би трябвало да забележи какъв брой сме значими, какъв брой без нас не може и какъв брой сме затрупани с работа ние от Социално подкрепяне?! "

Под обявата на мъжа се развихря и полемика по отношение на периода на подаване на документите и дали би трябвало човек да се " юрне " още от първия ден, с цел да подава документи: " А какъв е срокът за подаването им и за какво е нужно човек да се юрне от първия ден? Когато може да се пусне декларация за такава помощ до 31 октомври, какво постанова да се блъскат по опашките ", пита под поста Георги Тодоров.

Заглавната фотография на новината е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР