Глупости. Ивайло Мирчев се е шегувал.“ Така председателят на ПГ

...
Глупости. Ивайло Мирчев се е шегувал.“ Така председателят на ПГ
Коментари Харесай

„Шега“ на Ивайло Мирчев за Иван Гешев взриви ГЕРБ: Глупости! Напрежението е повече и избива

„ Глупости. Ивайло Мирчев се е шегувал. “ Така ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова разяснява думите на народен представител от Демократична България Ивайло Мирчев: пред ПИК, че с ГЕРБ са се разбрали за отстраняването на Иван Гешев.

„ Разбрахме се за отстраняването на Гешев и формата в прокуратурата и правосъдната система. Виждате, че към този момент имаме конституционно болшинство. Най-важното е да няма нови Гешевци в прокуратурата и най-сетне България да тръгне по правия път “, разгласи Ивайло Мирчев.

„ Явно през последните часове преди Бъдни вечер напрежението ни идва допълнително. И избива в смешки “, разясни Атанасова.

„ Не е правилно това, което Мирчев споделя. Нямам визия за какво приказва по този начин. Най-вероятно е някаква смешка от негова страна “, изясни Деница Сачева от ГЕРБ.

Атанасова и Сачева не отхвърлиха, че са се срещали с Демократична България. По думите депутатите от двете парламентарни групи им са обсъждали бюджета.

„ Срещата касаеше единствено и само измененията в закона за удължение на държавния бюджет “. оповестиха пред ПИК от пресцентъра на ГЕРБ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР