GLORY стъпва за първи път в България и на Балканите,

...
GLORY стъпва за първи път в България и на Балканите,
Коментари Харесай

GLORY 89 идва в Бургас, Стоян Копривленски излиза на ринга срещу опасен румънец

GLORY стъпва за първи път в България и на Балканите, а Бургас е първият български град, който ще бъде хазаин в историята на елитната бойна верига

Бургас ще е хазаин на ужасно спортно събитие на 7 октомври, оповестяват уредниците. В новата зала " Арена Бургас " ще се организира 89-ата церемония вечер от световноизвестната и най-голяма професионална организация по К1 в света GLORY.

Събитието е след GLORY 87 в Ротердам на 19 август и GLORY 88 в Париж на 9 септември и е оповестено като част от календара на организацията.

GLORY стъпва за първи път в България и на Балканите, а Бургас е първият български град, който ще бъде хазаин в историята на елитната бойна верига. Бургас е роден град на единствения българин с дълготраен договор с GLORY Стоян Копривленски - „ The Sniper “.

Негов конкурент ще бъде Сорин Калинюк от Румъния. В GLORY той има единствено 1 дуел, който приключва със загуба, само че преди този момент статистиката му е съвършена, имайки 11 следващи победи в кикбокса.

Интересното е, че двамата с Копривленски към този момент са се срещали - преди 2 години в Румъния, където в събитието Colosseum Tournament 27, Калинюк победи българския войник със съдийско решение.

Сега Стоян има късмет да отмъсти за тази загуба в една от най-големите организации гостували в България.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР