Глория ще удари 50-така тази година, но се държи така,

...
Глория ще удари 50-така тази година, но се държи така,
Коментари Харесай

Фенове към Глория: Тук като те гледаме, нЕма да се свариш у първата вода...

Глория ще удари 50-така тази година, само че се държи по този начин, все едно годините за нея вървят обратно, а не напред. Като се стартира с грубо фотошопираните й фотоси, милион корекции и се свърши с обстоятелството, че забърса младок, който е долу-горе набор на щерка й.

Знаем, че баба Гло (а тя в действителност е баба, тъй като има внучка) е хлътнала като пубертет по жребчето Добромир Добрев, който разкарва като панаирджийска мечка по света и у нас, барем я видят повече хора и си кажат - лелее, какъв брой е млада още...



Е, да, но йок! В мрежата се появи фотография, която въодушеви мнозина да си кажат действителното мнение за Глория, а то бе такова, че сме сигурни - няма да й се понрави. На фотото, което също е минало през фотошоп - то други фотоси не се и качват по нейни почитател страници, си проличава действителната възраст на чалгарката и това, че колкото и да се прави на момиченце, уви, не се получава.

От фрагмента ни гледа очевидно зряла жена с много измъчено от пластики лице и с големи джуки, от които долната аха да окапе от хиалурон. Да не приказваме за баналната нацупена физиономия и издадените напред като на патица устни... Абе, смешна картинка.

" Така като те гледаме, никак нЕма да се свариш у първата вода, какеее... Къде се резилиш с това момченце Добрито, ами не си хванеш един уталожен мъж, да ти пасне най-малко ", попиляха я консуматори.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР