Глобалната организация Superbrands връчи своята награда за отличен брандинг на

...
Глобалната организация Superbrands връчи своята награда за отличен брандинг на
Коментари Харесай

Майонеза „Краси” доминира над всички марки на пазара

Глобалната организация Superbrands връчи своята премия за отличен брандинг на Майонеза " Краси ", с която я признава за водеща потребителска и бизнес марка на българския пазар. На тържествената гала в Sofia Event Center беше показано и формалното издание, известно като Библията на брандинга, представящо актуалните постижения на част от най-силните марки в страната. Изданието споделя и историята на Фабрика за майонеза " Краси ", за постигнатите триумфи, за социалноотговорните дела на компанията, за пътя, по който " Краси " се трансформира в артикул, различим, емблематичен и обичан на българския консуматор.

При приемането на премията мениджърът на Фабрика за майонеза " Краси " , Даниела Авджиева означи, че е разчувствана да държи в ръцете си за трети път световното отличие Superbrand и това дълготрайно самопризнание радва и стимулира, „ Краси”да продължава да бъде " Най-добрата майонеза”. Ние задаваме стандарта на обичайна майонеза в България, майонезата която е обичана като усет и качество на българите! "

Методиката на асортимент и оценяване на марките е универсална за всички 80 страни, реализиращи промоционалната стратегия Superbrands. Селективният развой се реализира на два стадия: посредством конфиденциално гласоподаване на членовете на самостоятелното експертно жури - Борда на Superbrands Bulgaria, и посредством национално гласоподаване на потребителите в интернет, осъществено в партньорство с водещия институт за пазарни изследвания GfK Bulgaria. Това дава опция експертното мнение да се прегледа паралелно с мнението на потребителите. В процеса на оценяване специалистите и потребителите се управляват от дефиницията и критериите на международната организация за Superbrands - марка, която би трябвало да показва: качество, надеждност и разграничение.

Superbrands показва майонеза " Краси " като изключителна комерсиална марка, която се откроява и господства над всички останали в границите на националния пазар.

Това е следващото отличие за марката-лидер на пазара на майонеза у нас. „ Краси” е посочвана за „ Любима марка” на българския консуматор. Неколкократно е номинирана и печели „ Компания на годината”, има оценки от Международни и български изложби, притежател е на Рекорд на Гинес.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР