Гледам съседката соли пред прага на вратата си, като разбрах

...
Гледам съседката соли пред прага на вратата си, като разбрах
Коментари Харесай

Защо всички започнаха да солят пред вратата и прага си

Гледам съседката соли пред прага на вратата си, като разбрах за какво, да видиш ти по какъв начин взех незабавно и аз 1 пакет сол

Първото запознаване на индивида със солта се е случило преди доста епохи. И даже тогава тези бели кристали се смятаха за силна защита против отрицателно влияние . Хората не знаели химичния състав на солта или нейното влияние върху организма. Но те високо правят оценка свойствата му за дълго време, с цел да запазят храната, да не я оставят да се разваля и да подобрят усета на ястията . Така че прочистването със сол се смята за значим обред в другите страни по света.

Днес постоянно можете да чуете суеверното изказване, че разлятата сол ще докара до свада. По принцип не сме съгласни с това. В края на краищата само няколко щипки сол на прага могат да спасят къщата от пълзящи инсекти. А линия сол под вратата и прозорците ще спре злите духове и ще защищити жителите от вреди.

Солта е не по-малко полезна в ежедневието . Абсорбира добре влагата. Поставете няколко дребни контейнера в разнообразни ъгли на нощното шкафче със зърнени храни и ще забравите за влагата. Ако се притеснявате за облеклата си преди пране, добавете щипка сол към машината . Тогава обичаните ви блузи несъмнено няма да изгубят цвета си

Домашно разчистване със сол

Солта продължава да се счита за знак на безсмъртието и вечността, който има вълшебен свойства. Кристалите лесно абсорбират негативната енергия , помагайки за прочистването на дома, тялото и душата на човек.

Солта постоянно се използва в ритуали и правенето на амулети с нея. Също по този начин взехме решение да тестваме почистващия резултат на белите кристали . Опитайте с нас. Всичко, от което се нуждаете, е купа, в която можете свободно да поставите краката си, и пакет със сол.

Ритуал за пречистване на сол

Намерете насаме, безшумно място, където няма да ви безпокоят. Може да е стая или градина.

Изсипете колкото се може повече сол в купата. Тя би трябвало изцяло да покрива дъното с пълен пласт. Сега застанете на солта с боси крака и се отпуснете.

Помислете за всички неприятни неща, от които бихте желали да се отървете. Сега психически изпратете този негатив на солта. Процесът на пречистване ще бъде по-ефективен, в случай че отделите повече сила. В същото време можете да кажете: „ Оставям всичко неприятно тук и в този момент “.

Вслушайте се в възприятията си. Ако отрицателните усеща изчезнат, седнете, почистете краката си от сол и изчакайте малко, с цел да натрупате нови сили.

Съберете солта и я измийте с вода или я заровете в земята. Тези детайли ще пречистят солта и ще обезвреждат неприятната сила. Не забравяйте да благодарите на солта за помощта !

Дори и да не вярвате в магическите сили на солта, прочувственото освобождение постоянно може да усъвършенства настроението ви. Правете редовно ритуали за разчистване със сол и хармонията ще бъде възобновена във вашия дом и живот. Проверете дали работи!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР