Главното събитие на първото издание на Triad Combat завърши бързо.

...
Главното събитие на първото издание на Triad Combat завърши бързо.
Коментари Харесай

Теди Атлас: Кубрат Пулев бе хуманен и не уби Мир


Главното събитие на първото издание на Triad Combat приключи бързо. Кубрат Пулев нокаутира Франк Мир още в първия рунд.

Пулев изля много удари, които се усетиха много тежки с дребните ръкавици. Мир остана в борбата и беше на крайници, давайки всичко от себе си, само че нямаше по какъв начин да издържи на офанзивите на Пулев.

В последните секунди на борбата Пулев зашемети Мир със серия от удари и въпреки, че беше на крайници, личеше че някогашният UFC първенец няма нужното, с цел да продължи.

Реферът Дан Мираглиота обаче не спря борбата, което изненада даже Пулев, който въпреки всичко се смили над съперника си и не го довърши, като забави извънредно доста походката си, с цел да даде допустимо най-вече време на рефера да реши обстановката. Мираглиота въпреки всичко спря борбата 1 секунда преди края на рунда.



Един от най-известните треньори по бокс в Съединени американски щати, Теди Атлас показа, че държанието на рефера е било непрофесионално.

" С тези неща би трябвало доста да се внимава. Мир можеше да пострада доста съществено. Добре, че беше Пулев, а не реферът. Дан Мираглиота въобще повече не би трябвало да стъпва на кръга. "

Мираглиота се слави като един от най-хубавите рефери в ММА, само че не натрупа положителни мнения в Triad Combat.

И макар, че Пулев бе подложен на критика поради характера си поради минали изцепки, в тази ситуация се овладя чудесно.

" Пулев трябваше самичък да си бъде рефер. Трябваше да бъде в схващане, да се управлява, да покаже дисциплинираност, темперамент и човечност, с цел да не убие Мир. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР