Главният секретар на и началник на кабинета на президента Петър

...
Главният секретар на и началник на кабинета на президента Петър
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Главният секретар на СДС Илия Лазаров с експресен коментар за изборните резултати

Главният секретар на и шеф на кабинета на президента Петър Стоянов през целия му мандат - Илия Лазаров, прави експресен коментар за изборите и изборните резултати.

" За следващ път гласоподаване за тези яйца киндер сърпрайз. Това стартира с избирането на царя, върви си трайно. Това е трайна наклонност в българския политически живот “, стартира гостът в студиото ни.

Големият извод за мен е, че с появяването на новата партия на Петков и Василев, пострадалите от нейното появяване, тази пропрезидентска партия, вид Макрон, огромните пострадали са главно " Демократична България " и второ - отливът от Българска социалистическа партия. При Слави Трифонов ще забележим какъв ще е резултатът. Там е по-малък отливът поради тези двамата, колкото поради фантазиите на хората, продължи Лазаров.
свързани новини115258преди 5 часа
" Ще забележим дали " Възраждане " ще бъде новата изненада ", добави той.

По думите му, обединението ГЕРБ-СДС остава константа, която твърдо удостоверява резултата си на три следващи избори. Това означавало, че 25% от популацията у нас твърдо държи на този собствен избор.

" Видя се, че машините плашат. Това е едно възрастно потомство, не желае да става за срам. Губи се вотът на тези, които обичайно гласоподават - възрастното население на България. Младите са много апатични, виждат какво става и значително не намират свое посланичество “, разяснява ниската изборна интензивност основният секретар на Съюз на демократичните сили.

Очаквайте най-горещите събеседници, най-точните разбори, най-пълни данни на всеки кръговиден час единствено в изборното студио на ПИК TV!

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV:

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР