Главният съперник на Нетаняху на изборите в страната Бени Ганц

...
Главният съперник на Нетаняху на изборите в страната Бени Ганц
Коментари Харесай

Бани Ганц приема позицията на Нетаняху за Иран

Главният противник на Нетаняху на изборите в страната Бени Ганц съобщи на Международната конференция по сигурността в Мюнхен, че застава паралелно до премиера по отношение на позицията му по отношение на Иран.

" Стоя един до друг с премиера Нетаняху в битката против експанзията на Иран ", сподели Ганц, който беше шеф на Генералния щаб на Израел, осведоми " Ройтерс ".

В своята тирада Ганц припозна позиции на Нетаняху по отношение на доста тематики, свързани с заплахата, която съставлява Иран в Близкия Изток, както той се изрази.

" По време на моята работа няма да има примиряване със заканите на Иран . По време на моята работа Иран няма да заплашват Израел, че ще завладяват Сирия, Ливан или Ивицата Газа, нито пък ще подкопават режимите в Близкия Изток, които в този момент са прагматични. По време на моята работа Иран няма да имат нуклеарни оръжия ", натърти Ганц.

По думите му когато се усеща опасност за сигурността на Израел от Иран, сред двете страни " няма да има дневна светлина ".
 Генералът, който желае да седне в стола на Нетаняху
Генералът, който желае да седне в стола на Нетаняху

Началникът на Генералния щаб на Израел Бени Ганц влиза в борба на територия, която не познава - политиката. Какъв ще е резултатът от конфликта Бени - Биби се пита Мартин Табаков

Междувременно стана ясно, че министър-председателят Бенямин Нетаняху назначи настоящия министър на разузнаването и превоз Израел Кац за краткотраен външен министър.
Кац ще бъде първи посланик на Израел до края на настоящето държавно управление.

Ако Нетаняху завоюва идващите избори, Кац ще резервира поста си като външен министър, написа локалното издание The Jerusalem Post.

По този метод Кац ще бъде външен министър единствено за интервал от 3 месеца. Той няма потребност от утвърждението на Народното събрание (Кнесета), тъй като не е назначен за непрекъснат външен министър.
 Израел се подготвял да удари Иран през 2011 година
Израел се подготвял да удари Иран през 2011 година

Тамир Пардо направи разкритията в изявление за предаването " Увда "

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР