Главният прокурор Сотир Цацаров внесе искане Върховният касационен съд да

...
Главният прокурор Сотир Цацаров внесе искане Върховният касационен съд да
Коментари Харесай

Главният прокурор иска Полфрийман да бъде върнат в затвора

Главният прокурор Сотир Цацаров внесе искане Върховният касационен съд да спре осъществяването на постановеното условно предварително освобождение на Джок Полфрийман, наказан за убийството на българския студент Андрей Монов, оповестиха от прокуратурата.

На 20 септември той беше пуснат на независимост. Полфрийман беше наказан през 2011 година на 20 години затвор, само че защото е излежал повече от половината от присъдата си може да бъде пуснат предварително.
Семейството на убития Андрей Монов внася тъжба в прокуратурата против освобождението на Джок Полфрийман По думите на бащата – Христо Монов, предварителното стартиране на австралиеца е нарушаване на закона
Семейството на Андрей Монов внесе тъжба в прокуратурата против освобождението на австралийския жител. Родителите желаеха обновяване на делото и смятат, че определението на съда е в нарушаване на закона.

Срещу определението на Апелативния съд, постановил освобождението на Джок Полфрийман, през днешния ден имаше и митинг пред Съдебната палата в София.

Очаквайте детайлности!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР